Villa Lilla is een particulier kinderdagverblijf in Heiloo inloggen Ouderportaal

"Onze kinderen gaan altijd met plezier naar Villa Lilla."

Dagopvang

Villa Lilla biedt dagopvang aan 47 kinderen in de leeftijd van 0 jaar (vanaf 7 weken) tot 4 jaar verdeeld over een babygroep, peutergroep, extra peutergroep en een verticale groep. Voeding, luiers, brood en tussendoortjes zijn vanzelfsprekend bij de dagopvang inbegrepen.

Het kindvriendelijke gebouw van Villa Lilla staat op een prachtige locatie aan de Omloop in Heiloo.

Kinderen moeten ruimte hebben, zich thuisvoelen en zich kunnen ontwikkelen: ze moeten hun eigen gang kunnen gaan. Kinderen leren al doende wat het betekent om op te groeien.

Wij stimuleren de taalontwikkeling door het VVE programma door een vaste methode met Uk & Puk.

Bij Villa Lilla bevorderen we de zelfredzaamheid. Rust, regelmaat en reinheid geven houvast aan onze vaste gediplomeerde leidsters. De eigenwaarde van de kinderen staat voorop. We laten ze kleine verantwoordelijkheden dragen. Zo zijn ze opener en weerbaarder en staan ze steviger in hun schoenen.

Wij proberen zoveel mogelijk dezelfde gezichten op een groep te hebben. De leidsters geven invulling aan dagritme, geborgenheid en veiligheid. Ze hebben respect voor de kinderen en goed contact met u als ouder of verzorger.

De tuin is met natuurlijke materialen als buitenspeelplaats ingericht door Willem Koet Tuinvormgeving. Voor halen en brengen is voldoende parkeeruimte.

Onze ruime openingstijden stellen u in de gelegenheid om uw dagprogramma op een prettige manier af te wikkelen. Villa Lilla legt de afspraken tussen ouders/verzorgers en het kinderdagverblijf vast in een contract voor onbepaalde tijd. Afspraken gaan minimaal over één hele dag per week. Er worden geen dagdelen aangeboden. Op aanvraag bestaan verlengde openingstijden tot de mogelijkheid.

Villa Lilla Kinderopvang
De Omloop 13
1852 RJ Heiloo
T 072 509 00 30
E info@villalilla.nl

Openingstijden kantoor

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag

van 09.00 - 17.00 uur
van 09.00 - 17.00 uur
van 09.00 - 11.30 uur
van 09.00 - 17.00 uur
van 09.00 - 11.30 uur

SitemapDeze site is ontworpen en gebouwd
door TdH interactive

LRK Dagopvang 234005269 LRK peuterspeelzaal 238402769
LRK BSO 688416317

 

vogeltje image